088-7766544

info@perselectief.nl
Perselectief
Perselectief Interim

DE MENSELIJKE KANT VAN DE ZAAK

Perselectief Interim Teamfoto

INTERIM MANAGEMENT IN DE ZORG

Perselectief Interim is gespecialiseerd in werving & selectie van interim managers en externe projectleiders voor tijdelijke opdrachten bij organisaties in de Healthcare, Zorg en Overheid. Onze interim professionals werken o.a. voor Ziekenhuizen, Farma, Biotech en Medical Devices.

ONTWIKKELINGEN IN DE ZORG

Veranderingen doorvoeren binnen de zorg kan in veel gevallen met de medewerkers die in dienst zijn. Maar soms moeten nieuwe (specialistische) mensen gevonden worden voor vast dienstverband, tijdelijk contract of op interim basis.
Actuele veranderingsprocessen binnen de zorg zijn:

  • Strategische (her)oriëntatie
  • Flexibiliseren van de organisatie
  • Strategische personeelsplanning
  • Reorganisatie / Fusie
  • Organisatie ontwikkelen
  • Financieel reorganiseren
  • Omzet maximalisatie, conceptueel ontwikkelen

INTERIM MANAGER NODIG?

Bent u een verandertraject aan het opstarten? Hebt u aanvullende expertise nodig? Of wilt u een implementatieproces versnellen? Wat de reden ook is, Perselectief Interim levert interim managers en projectleiders die per direct inzetbaar zijn. Onafhankelijke professionals die op een flexibele en kosteneffectieve manier hun specialistische kennis en ervaring kunnen inzetten binnen uw zorginstelling.

BINNEN 5 DAGEN 2-3 INTERIM MANAGERS

Perselectief Interim werkt snel en doeltreffend; onze consultants komen zelf uit de zorgbranche en kunnen binnen 5 werkdagen perfect passende kandidaten aan u voorstellen. Tevens bieden wij schaduwmanagement en administratieve ondersteuning tegen een transparant verdienmodel. Waarbij we zowel aan de opdrachtgever als de interim manager een vergoeding vragen voor de waarde die wij creëren. Daarnaast vindt er gestructureerde reflectie plaats op de persoonlijke ontwikkeling van de interim manager.

RAAD VOOR INTERIM MANAGEMENT

Perselectief Interim is lid van de Raad voor Interim Management. U kunt bij ons te allen tijde deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid verwachten. Bekijk hier alvast onze presentatie.

Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over het ontwikkelen van uw organisatie? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Perselectief Interim Zorg - Pieter van Stijn


Welkom bij Perselectief Interim, onze mensen maken het verschil

Contact

Perselectief Interim
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
28-09-2017
En ben je nieuwsgierig naar ons groeiende kantoor, dan ben je van harte welkom om onze nieuwe kantoorruimtes te komen bewonderen! Je kunt dan contact opnemen met onze consultants. Perselectief... Onze mensen maken het verschil   Sinds mei 2016 is ons kantoor aan het Oranjepark in Apeldoorn gevestigd, waar we ...
14-09-2017
Perselectief Is al meer dan 25 jaar succesvol op het gebied van specialistische werving, search en selectie. Perselectief Interim is al ruim 15 jaar actief met de invulling van interim opdrachten. Kortom, we hebben ons bestaansrecht inmiddels meer dan bewezen! Wij zijn een full-service bureau met landelijke dekking o.a. in ...
25-07-2017
Kijk maar met ons mee! https://www.youtube.com/watch?v=QazMrc7tfPM Perselectief... Onze mensen maken het verschil   Elke maandagmorgen door weer en wind komen onze trouwe vrienden van Senszo (dagbesteding in Apeldoorn, www.senszo.nl ) bij Perselectief op kantoor om ons te helpen met wat klusjes op kantoor. Omdat we graag iets terug willen doen ...
20-06-2017
Wilt u weten wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan contact op met Maarten van de Sande. Welkom bij Perselectief Interim, onze mensen maken het verschil   Ziekenhuizen hebben ieder jaar met zorgverzekeraars afstemming over kostprijzen versus geleverde diensten aan patiënten. Ze voeren zware onderhandelingen die veel tijd ...