088-7766544

info@perselectief.nl
/
Perselectief
Perselectief Interim

DE MENSELIJKE KANT VAN DE ZAAK

Perselectief Interim Teamfoto

Wie zijn wij?

Perselectief Interim is een full-service interim bureau met een landelijke dekking. Al ruim 15 jaar werven & selecteren wij ervaren kandidaten vanaf HBO-niveau voor interim opdrachten in de Zorg, Finance, Bouw en Techniek. Naast traditioneel interim management richten wij ons op specialistisch projectmanagement.

WAT ZIJN ONZE SPECIALISMEN?

  • Industrie, bouw en techniek;
  • Zakelijke en financiële dienstverlening;
  • Healthcare, zorg en overheid.

WAARIN ONDERSCHEIDT PERSELECTIEF INTERIM ZICH?

  • Perselectief Interim kan snel een grote groep interim managers bereiken door: persoonlijk netwerk, database search en door publicatie op websites.
  • Onze consultants zijn uitstekende netwerkers en ervaringsdeskundigen in de markten waarin Perselectief Interim opereert.
  • De kernwaarden van Perselectief Interim zijn: deskundigheid, betrouwbaarheid, integriteit, servicegerichtheid, pro-activiteit en snelheid. We leveren maatwerkoplossingen in interim management. Actueel netwerk van (latente) kandidaten.
  • Perselectief Interim speelt een belangrijke rol in het uitvoeren en begeleiden van interim opdrachten en/of interim projecten bij organisaties.
  • Door goed te luisteren naar onze klanten en interim managers ontwikkelen wij onze waarde. Door bestaande modellen eigentijds te maken of door nieuwe concepten te ontwikkelen, samen met klanten, interim managers of andere experts.
  • Wij hebben een eigen kijk op de interim markt ontwikkeld. Onze vragen aan klanten en kandidaten hebben geleid tot de Perselectief-Interim-Aanpak. Getoetst door middel van een groot onderzoek onder 27.000 interim managers en (potentiële) klanten.

ONS UNIEKE INTERIM CONCEPT

Hier kunt u onze korte presentatie over Perselectief Interim downloaden over ons interim concept waarin het unieke verdienmodel wordt uitgelegd. Waarbij we zowel aan de opdrachtgever als aan de interim manager een vergoeding vragen voor de waarde die we voor hen creëren. Deze vergoeding is voor de opdrachtgever en de interim manager verschillend.

ONZE CONSULTANTS

Onze ondernemende en resultaatgerichte consultants zijn het geheim van ons succes. Zij stellen zich graag aan u voor.
Contact

Perselectief Interim
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
28-09-2017
En ben je nieuwsgierig naar ons groeiende kantoor, dan ben je van harte welkom om onze nieuwe kantoorruimtes te komen bewonderen! Je kunt dan contact opnemen met onze consultants. Perselectief... Onze mensen maken het verschil   Sinds mei 2016 is ons kantoor aan het Oranjepark in Apeldoorn gevestigd, waar we ...
14-09-2017
Perselectief Is al meer dan 25 jaar succesvol op het gebied van specialistische werving, search en selectie. Perselectief Interim is al ruim 15 jaar actief met de invulling van interim opdrachten. Kortom, we hebben ons bestaansrecht inmiddels meer dan bewezen! Wij zijn een full-service bureau met landelijke dekking o.a. in ...
25-07-2017
Kijk maar met ons mee! https://www.youtube.com/watch?v=QazMrc7tfPM Perselectief... Onze mensen maken het verschil   Elke maandagmorgen door weer en wind komen onze trouwe vrienden van Senszo (dagbesteding in Apeldoorn, www.senszo.nl ) bij Perselectief op kantoor om ons te helpen met wat klusjes op kantoor. Omdat we graag iets terug willen doen ...
20-06-2017
Wilt u weten wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan contact op met Maarten van de Sande. Welkom bij Perselectief Interim, onze mensen maken het verschil   Ziekenhuizen hebben ieder jaar met zorgverzekeraars afstemming over kostprijzen versus geleverde diensten aan patiënten. Ze voeren zware onderhandelingen die veel tijd ...