088-7766544

info@perselectief.nl
/
Perselectief

PERSELECTIEF INTERIM, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Interim Teamfoto

Wie zijn wij?

Perselectief Interim is een full-service interim bureau met een landelijke dekking. Al ruim 15 jaar ondersteunen wij onze opdrachtgevers, in Bouw, Techniek en Dienstverlening, door middel van Interim Management, Detachering of een DetaVast Constructie.

WAARIN ONDERSCHEIDT PERSELECTIEF INTERIM ZICH?

  • Perselectief Interim kan snel een grote groep interim managers bereiken door: persoonlijk netwerk, database search en door publicatie op websites.
  • Onze consultants zijn uitstekende netwerkers en ervaringsdeskundigen in de markten waarin Perselectief Interim opereert.
  • De kernwoorden van Perselectief Interim zijn: vertrouwen, passie, samen en eerlijk. Onze hele dienstverlening is hierop gebaseerd. Dit vind je terug in onze missie:
    Wij zoeken op integere en zorgvuldige wijze verbinding met klanten en kandidaten in bouw, techniek, industrie en dienstverlening. De keuzes die we hierbij maken zijn eerlijk en puur. Onze focus ligt op samenwerking met bedrijven die we begrijpen, wat uiteindelijk de juiste kandidaat op de juiste plaats oplevert. Onze ambitie is om elke dag weer beter te zijn dan gisteren. Wij creëren groei!

ONZE CONSULTANTS

Onze ondernemende en resultaatgerichte consultants en recruiters zijn het geheim van ons succes. Met veel kennis van de markt en met een schat aan ervaring zijn wij gesprekspartners van niveau. Naast de invulling van tijdelijke functies middels Interim Management en Detachering, verzorgen wij ook Werving en Selectie van vaste functies via Perselectief. Graag bepalen wij samen met u welke vorm van dienstverlening het beste bij uw vraagstuk past.

Onze Consultants stellen zich graag aan u voor.

Actuele opdrachten
Contact

Perselectief Interim
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief-interim.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
01-10-2018
Contact: U kunt bellen of mailen met Maarten van de Sande. Tel: 06-208 51 567 of maartenvandesande@perselectief.nl Hij helpt u graag verder! Perselectief... Wij creëren groei   Perselectief Interim biedt interim oplossingen voor organisaties die behoefte hebben aan financiële expertise. Voor tijdelijke vacatures en projecten op het gebied van financieel management ...
01-03-2018
  Perselectief ... Wij creëren groei!   'Verdere uitbreiding van het team van Perselectief' Sinds 1 februari jl. is het team van Perselectief Werving en Selectie in Apeldoorn, uitgebreid met een enthousiaste consultant: Hieronder stelt zij zich voor. Corine Schoonderbeek: "Op 1 februari ben ik gestart als Consultant van Perselectief, na een week VSK-beurs ben ...