055 - 30 34 034

info@perselectief.nl
/
Perselectief

PERSELECTIEF INTERIM, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Interim Teamfoto Apeldoorn

Wie zijn wij?

Perselectief Interim is een full-service interim bureau met een landelijke dekking. Al ruim 15 jaar ondersteunen wij onze opdrachtgevers, in Bouw, Techniek en Dienstverlening, door middel van Interim Management, Detachering of een DetaVast Constructie.

WAARIN ONDERSCHEIDT PERSELECTIEF INTERIM ZICH?

  • Perselectief Interim kan snel een grote groep interim managers bereiken door: persoonlijk netwerk, database search en door publicatie op websites.
  • Onze consultants zijn uitstekende netwerkers en ervaringsdeskundigen in de markten waarin Perselectief Interim opereert.
  • De kernwoorden van Perselectief Interim zijn: vertrouwen, passie, samen en eerlijk. Onze hele dienstverlening is hierop gebaseerd. Dit vind je terug in onze missie:
    Wij zoeken op integere en zorgvuldige wijze verbinding met klanten en kandidaten in bouw, techniek, industrie en dienstverlening. De keuzes die we hierbij maken zijn eerlijk en puur. Onze focus ligt op samenwerking met bedrijven die we begrijpen, wat uiteindelijk de juiste kandidaat op de juiste plaats oplevert. Onze ambitie is om elke dag weer beter te zijn dan gisteren. Wij creëren groei!

ONZE CONSULTANTS

Onze ondernemende en resultaatgerichte consultants en recruiters zijn het geheim van ons succes. Met veel kennis van de markt en met een schat aan ervaring zijn wij gesprekspartners van niveau. Naast de invulling van tijdelijke functies middels Interim Management en Detachering, verzorgen wij ook Werving en Selectie van vaste functies via Perselectief. Graag bepalen wij samen met u welke vorm van dienstverlening het beste bij uw vraagstuk past.

Onze Consultants stellen zich graag aan u voor.

Contact

Perselectief Interim 
Grift055, Waterloseweg 7a 
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief-interim.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
17-05-2019
Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in finance, HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. Onze consultants hebben elk hun eigen specialismen ...
01-03-2019
Perselectief ... Wij creëren groei!   Perselectief heeft zeer recent Tessa Hartemink verwelkomd als nieuw teamlid. Net terug van een wereldreis zit Tessa vol energie. Energie die ze ongetwijfeld goed kan gebruiken in haar nieuwe rol als Recruiter. Inmiddels hebben we Tessa al leren als een vrolijke en doortastende dame, ...