088-7766544

info@perselectief.nl
/
Perselectief

PERSELECTIEF INTERIM, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Interim Teamfoto

Wie zijn wij?

Perselectief Interim is een full-service interim bureau met een landelijke dekking. Al ruim 15 jaar ondersteunen wij onze opdrachtgevers, in Bouw, Techniek en Dienstverlening, door middel van Interim Management, Detachering of een DetaVast Constructie.

WAARIN ONDERSCHEIDT PERSELECTIEF INTERIM ZICH?

  • Perselectief Interim kan snel een grote groep interim managers bereiken door: persoonlijk netwerk, database search en door publicatie op websites.
  • Onze consultants zijn uitstekende netwerkers en ervaringsdeskundigen in de markten waarin Perselectief Interim opereert.
  • De kernwoorden van Perselectief Interim zijn: vertrouwen, passie, samen en eerlijk. Onze hele dienstverlening is hierop gebaseerd. Dit vind je terug in onze missie:
    Wij zoeken op integere en zorgvuldige wijze verbinding met klanten en kandidaten in bouw, techniek, industrie en dienstverlening. De keuzes die we hierbij maken zijn eerlijk en puur. Onze focus ligt op samenwerking met bedrijven die we begrijpen, wat uiteindelijk de juiste kandidaat op de juiste plaats oplevert. Onze ambitie is om elke dag weer beter te zijn dan gisteren. Wij creëren groei!

ONZE CONSULTANTS

Onze ondernemende en resultaatgerichte consultants en recruiters zijn het geheim van ons succes. Met veel kennis van de markt en met een schat aan ervaring zijn wij gesprekspartners van niveau. Naast de invulling van tijdelijke functies middels Interim Management en Detachering, verzorgen wij ook Werving en Selectie van vaste functies via Perselectief. Graag bepalen wij samen met u welke vorm van dienstverlening het beste bij uw vraagstuk past.

Onze Consultants stellen zich graag aan u voor.

Contact

Perselectief Interim
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief-interim.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
01-01-2018
    Directie, consultants, recruiters en medewerkers van Perselectief en Perselectief Interim willen u hartelijk bedanken voor de plezierige samenwerking in het afgelopen jaar en voor uw vertrouwen in onze dienstverlening. Wij gaan verder groeien in 2018, groeit u met ons mee? U kunt ons bellen of mailen: 088-7766544 of info@perselectief-interim.nl of ...
04-12-2017
  Kennis maken? Wie kennis wil maken met Justin is van harte welkom op ons kantoor in Apeldoorn! De koffie staat klaar. Neem van te voren dan wel even persoonlijk contact met hem op, want hij werkt op volle kracht. Perselectief... Wij creëren groei!   Sinds 1 november jl. is ...
28-09-2017
En ben je nieuwsgierig naar ons groeiende kantoor, dan ben je van harte welkom om onze nieuwe kantoorruimtes te komen bewonderen! Je kunt dan contact opnemen met onze consultants. Perselectief... Onze mensen maken het verschil   Sinds mei 2016 is ons kantoor aan het Oranjepark in Apeldoorn gevestigd, waar we ...