055 - 30 34 034

info@perselectief.nl
/
Perselectief

PERSELECTIEF INTERIM, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Interim Teamfoto Apeldoorn

INTERIM OPLOSSINGEN IN DE TECHNIEK

Perselectief Interim biedt interim oplossingen voor uw tijdelijke vacatures in de techniek en werktuigbouw.
Wij werven en selecteren kandidaten vanaf MBO+ / HBO-niveau op het gebied van werktuigbouw, installatietechniek en elektrotechniek. Onze interim professionals worden ingezet als directeur, sales manager, accountmanager, verkoper binnendienst, verkoper buitendienst, sales engineer, field service engineer, productieleider, projectleider etc.

OP ZOEK NAAR EEN INTERIM MANAGER

Heeft u tijdelijk een vervanger nodig? Wilt u aanvullende expertise inhuren? Of zit u in een verander-traject? Wat de reden ook is, wij leveren interim managers en projectleiders die per direct inzetbaar zijn. Technische professionals die de materie beheersen en efficiënt werken. Tevens beschikken deze specialisten over de juiste persoonlijke eigenschappen en een goed communicatief vermogen.

CONTRACTVORMEN

Perselectief Interim kent verschillende contractvormen, waardoor voor iedere klantvraag een passend antwoord beschikbaar is.

  • Detachering: Wij beschikken over een aantal uitstekende professionals die wij inzetten voor tijdelijke opdrachten bij onze opdrachtgevers. Zij zijn bij ons in dienst en wij zorgen voor telkens nieuwe opdrachten en voor de nodige scholing en coaching. Hierdoor ontwikkelen zij zichzelf in een hoog tempo. Door het inhuren van één van deze kandidaten bent u verzekerd van een gemotiveerde en deskundige kandidaat.
  • Projectdetachering: Eveneens prima professionals die voor de duur van een project een arbeidsovereenkomst krijgen van Perselectief Interim. Dit is ideaal voor medewerkers die wel flexibliteit willen maar niet als freelancer aan het werk willen gaan. Deze kandidaten zijn doorgaans snel beschikbaar, vaak voor een interessant tarief.
  • Deta-Vast: Hierbij gaat het om professionals die bij ons in dienst komen voor een vooraf bepaald aantal uren. Na deze periode komen ze - zonder extra kosten - in dienst bij deze opdrachtgever. Doel van deze contractvorm is altijd om tot een langdurige samenwerking te komen.
  • Interim Management: Hiervan spreken we bij ZZP-ers (freelancers) die namens ons een opdracht uitvoeren bij een opdrachtgever. Zij declareren periodiek de gewerkte uren bij ons en wij belasten die door aan de opdrachtgever. Uiteraard zijn wij volledig DBA-proof.

Ongeacht de keuze voor de contractvorm, wij gaan voor partnerschap en lange termijn commitment. Daarom beschikken wij over een transparant proces en is er altijd een vast aanspreekpunt.

Onze consultants komen zelf uit de techniek branche en begrijpen uw issues als geen ander. Ze spreken dezelfde taal, kennen de weg en weten precies hoe ze de perfecte match tussen opdrachtgever en interim manager moeten maken. En dat binnen 5 werkdagen! Daarnaast vindt er gestructureerde reflectie plaats op de persoonlijke ontwikkeling van de interim manager.

Wilt u meer weten over Perselectief Interim? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Perselectief Interim Techniek - Linda Teelken, Corine Schoonderbeek en Tjerco Katerberg


Welkom bij Perselectief Interim, wij creëren groei

Contact

Perselectief Interim 
Grift055, Waterloseweg 7a 
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief-interim.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
17-05-2019
Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in finance, HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. Onze consultants hebben elk hun eigen specialismen ...
01-03-2019
Perselectief ... Wij creëren groei!   Perselectief heeft zeer recent Tessa Hartemink verwelkomd als nieuw teamlid. Net terug van een wereldreis zit Tessa vol energie. Energie die ze ongetwijfeld goed kan gebruiken in haar nieuwe rol als Recruiter. Inmiddels hebben we Tessa al leren als een vrolijke en doortastende dame, ...