055 - 30 34 034

info@perselectief.nl
/
Perselectief

PERSELECTIEF INTERIM, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Interim Teamfoto Apeldoorn

INTERIM OPLOSSINGEN IN FINANCE

Perselectief Interim biedt interim oplossingen voor organisaties die behoefte hebben aan financiële expertise. Voor tijdelijke vacatures en projecten op het gebied van financieel management en controlling. Al ruim 15 jaar bemiddelen wij interim managers en projectleiders voor finance opdrachten in vrijwel alle branches en markten. Onze onafhankelijke professionals worden ingezet als:

  • CFO
  • Controller
  • Accountant
  • Hoofd Administratie
  • Salarisadministrateur
  • Financieel Manager

DIVERSE INTERIM VRAAGSTUKKEN

Wilt u tijdelijk capaciteit inhuren op directie-niveau? Heeft een een vastomlijnd project dat begeleid moet worden? Gaat u een nieuw systeem implementeren of een proces opzetten? Wat uw vraagstuk ook is, Perselectief Interim biedt interim oplossingen tegen een transparant verdienmodel. Waarbij we zowel aan de opdrachtgever als de interim manager een vergoeding vragen voor de waarde die wij creëren.

KENNIS VAN FINANCIEEL MANAGEMENT

De consultants van Perselectief Interim hebben zelf ruime management ervaring opgedaan in de financiële sector en zijn vakinhoudelijk goed onderlegd. Zij begrijpen uw behoeften en uitdagingen als geen ander. En weten waaraan een bekwame interim manager moet voldoen. Ze selecteren - uit een groot eigen netwerk - gegarandeerd de beste persoon voor de positie. Binnen 5 werkdagen kunnen ze meerdere kandidaten schriftelijk aan u voorstellen.

PARTNERSHIP EN COMMITMENT

Perselectief Interim werkt op basis van relatie en vertrouwen. Niettemin worden al onze kandidaten getoetst op integriteit middels Human Profiling. Daarnaast vinden wij partnership en commitment erg belangrijk. We investeren graag in een lange termijn relatie met u.
Bekijk voor meer informatie hier de korte presentatie over Perselectief Interim.

Wilt u echt weten hoe Perselectief Interim dit doet? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Perselectief Interim Finance - Maarten van de Sande


Welkom bij Perselectief Interim, wij creëren groei

Contact

Perselectief Interim 
Grift055, Waterloseweg 7a 
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief-interim.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
17-05-2019
Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in finance, HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. Onze consultants hebben elk hun eigen specialismen ...
01-03-2019
Perselectief ... Wij creëren groei!   Perselectief heeft zeer recent Tessa Hartemink verwelkomd als nieuw teamlid. Net terug van een wereldreis zit Tessa vol energie. Energie die ze ongetwijfeld goed kan gebruiken in haar nieuwe rol als Recruiter. Inmiddels hebben we Tessa al leren als een vrolijke en doortastende dame, ...