088-7766544

info@perselectief.nl
/
Perselectief

PERSELECTIEF INTERIM, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Interim Teamfoto

INTERIM OPLOSSINGEN IN DE BOUW

Perselectief Interim biedt interim oplossingen voor uw tijdelijke vacatures in de bouw.
Wij werven en selecteren kandidaten vanaf MBO+ / HBO-niveau in de bouwbranche. Onze interim professionals worden ingezet als directeur, sales manager, accountmanager, verkoper binnendienst, verkoper buitendienst, productieleider, projectleider etc.

OP ZOEK NAAR EEN INTERIM MANAGER?

Heeft u tijdelijk een vervanger nodig? Wilt u aanvullende expertise inhuren? Of zit u in een verander-traject? Wat de reden ook is, wij leveren interim managers en projectleiders die per direct inzetbaar zijn. Bouwprofessionals die de materie beheersen en efficiënt werken. Tevens beschikken deze specialisten over de juiste persoonlijke eigenschappen en een goed communicatief vermogen.

CONTRACTVORMEN

Perselectief Interim kent verschillende contractvormen, waardoor voor iedere klantvraag een passend antwoord beschikbaar is.

  • Detachering: Wij beschikken over een aantal uitstekende professionals die wij inzetten voor tijdelijke opdrachten bij onze opdrachtgevers. Zij zijn bij ons in dienst en wij zorgen voor telkens nieuwe opdrachten en voor de nodige scholing en coaching. Hierdoor ontwikkelen zij zichzelf in een hoog tempo. Door het inhuren van één van deze kandidaten bent u verzekerd van een gemotiveerde en deskundige kandidaat.
  • Projectdetachering: Eveneens prima professionals die voor de duur van een project een arbeidsovereenkomst krijgen van Perselectief Interim. Dit is ideaal voor medewerkers die wel flexibliteit willen maar niet als freelancer aan het werk willen gaan. Deze kandidaten zijn doorgaans snel beschikbaar, vaak voor een interessant tarief.
  • Deta-Vast: Hierbij gaat het om professionals die bij ons in dienst komen voor een vooraf bepaald aantal uren. Na deze periode komen ze - zonder extra kosten - in dienst bij deze opdrachtgever. Doel van deze contractvorm is altijd om tot een langdurige samenwerking te komen.
  • Interim Management: Hiervan spreken we bij ZZP-ers (freelancers) die namens ons een opdracht uitvoeren bij een opdrachtgever. Zij declareren periodiek de gewerkte uren bij ons en wij belasten die door aan de opdrachtgever. Uiteraard zijn wij volledig DBA-proof.

Ongeacht de keuze voor de contractvorm, wij gaan voor partnerschap en lange termijn commitment. Daarom beschikken wij over een transparant proces en is er altijd een vast aanspreekpunt.

Onze consultants komen zelf uit de bouwbranche en begrijpen uw issues als geen ander. Ze spreken dezelfde taal, kennen de weg en weten precies hoe ze de perfecte match tussen opdrachtgever en interim manager moeten maken. En dat binnen 5 werkdagen! Daarnaast vindt er gestructureerde reflectie plaats op de persoonlijke ontwikkeling van de interim manager.

Wilt u meer weten over Perselectief Interim? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Perselectief Interim Bouw - Linda Teelken en Tjerco Katerberg


Welkom bij Perselectief Interim, wij creëren groei

Actuele opdrachten
Contact

Perselectief Interim
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief-interim.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
01-10-2018
Contact: U kunt bellen of mailen met Maarten van de Sande. Tel: 06-208 51 567 of maartenvandesande@perselectief.nl Hij helpt u graag verder! Perselectief... Wij creëren groei   Perselectief Interim biedt interim oplossingen voor organisaties die behoefte hebben aan financiële expertise. Voor tijdelijke vacatures en projecten op het gebied van financieel management ...
01-03-2018
  Perselectief ... Wij creëren groei!   'Verdere uitbreiding van het team van Perselectief' Sinds 1 februari jl. is het team van Perselectief Werving en Selectie in Apeldoorn, uitgebreid met een enthousiaste consultant: Hieronder stelt zij zich voor. Corine Schoonderbeek: "Op 1 februari ben ik gestart als Consultant van Perselectief, na een week VSK-beurs ben ...