088-7766544

info@perselectief.nl
/
Perselectief

PERSELECTIEF INTERIM, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Interim Teamfoto

INTERIM EN DETACHERING

Perselectief Interim is gespecialiseerd in het zoeken en vinden van vakkundige professionals voor tijdelijke vacatures en projecten. Interim opdrachten van minimaal één maand tot meerdere jaren behoren tot de mogelijkheden. Wij stellen ons ten doel om mee te denken met onze opdrachtgevers en zijn van mening dat op elke vraag een antwoord bestaat. Totdat het tegendeel bewezen is.  

WAAROM EEN INTERIMMER?

Er kunnen diverse redenen ten grondslag liggen aan uw behoefte voor een tijdelijke interim oplossing:

 • Tijdelijk capaciteitsprobleem
 • Begeleiding van een vastomlijnd project
 • Implementeren of opzetten van een nieuw proces
 • U mist aanvullende expertise binnen de organisatie
 • Opvullen van een overbruggingsperiode
 • Langdurige ziekte of zwangerschap
 • Verandering of crisissituatie

CONTRACTVORMEN

Perselectief Interim kent verschillende contractvormen, waardoor voor iedere klantvraag een passend antwoord beschikbaar is.

 • Detachering: Wij beschikken over een aantal uitstekende professionals die wij inzetten voor tijdelijke opdrachten bij onze opdrachtgevers. Zij zijn bij ons in dienst en wij zorgen voor telkens nieuwe opdrachten en voor de nodige scholing en coaching. Hierdoor ontwikkelen zij zichzelf in een hoog tempo. Door het inhuren van één van deze kandidaten bent u verzekerd van een gemotiveerde en deskundige kandidaat.
 • Projectdetachering: Eveneens prima professionals die voor de duur van een project een arbeidsovereenkomst krijgen van Perselectief Interim. Dit is ideaal voor medewerkers die wel flexibliteit willen maar niet als freelancer aan het werk willen gaan. Deze kandidaten zijn doorgaans snel beschikbaar, vaak voor een interessant tarief.
 • Deta-Vast: Hierbij gaat het om professionals die bij ons in dienst komen voor een vooraf bepaald aantal uren. Na deze periode komen ze - zonder extra kosten - in dienst bij deze opdrachtgever. Doel van deze contractvorm is altijd om tot een langdurige samenwerking te komen.
 • Interim Management: Hiervan spreken we bij ZZP-ers (freelancers) die namens ons een opdracht uitvoeren bij een opdrachtgever. Zij declareren periodiek de gewerkte uren bij ons en wij belasten die door aan de opdrachtgever. Uiteraard zijn wij volledig DBA-proof.

Ongeacht de keuze voor de contractvorm, wij gaan voor partnerschap en lange termijn commitment. Daarom beschikken wij over een transparant proces en is er altijd een vast aanspreekpunt.

Actuele opdrachten
Contact

Perselectief Interim
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief-interim.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
01-10-2018
Contact: U kunt bellen of mailen met Maarten van de Sande. Tel: 06-208 51 567 of maartenvandesande@perselectief.nl Hij helpt u graag verder! Perselectief... Wij creëren groei   Perselectief Interim biedt interim oplossingen voor organisaties die behoefte hebben aan financiële expertise. Voor tijdelijke vacatures en projecten op het gebied van financieel management ...
01-03-2018
  Perselectief ... Wij creëren groei!   'Verdere uitbreiding van het team van Perselectief' Sinds 1 februari jl. is het team van Perselectief Werving en Selectie in Apeldoorn, uitgebreid met een enthousiaste consultant: Hieronder stelt zij zich voor. Corine Schoonderbeek: "Op 1 februari ben ik gestart als Consultant van Perselectief, na een week VSK-beurs ben ...