088-7766544

info@perselectief.nl
/
Perselectief

PERSELECTIEF INTERIM, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Interim Teamfoto

Professionals

Perselectief Interim is altijd op zoek naar nieuwe professionals. Ben je een echte specialist in je vak? Een ervaringsdeskundige? En wil je graag als interim-professional aan het werk? Je kunt je nu direct inschrijven.

INTERIM OPDRACHTEN

Regelmatig hebben we uitdagende opdrachten voor onder andere financials, engineers, projectleiders en managers, bij organisaties door heel Nederland. Hierbij kun je denken aan opdrachten op het vlak van projectmanagement, verandermanagement, overbruggingsmanagement of tijdelijke ondersteuning. Kijk snel of er binnen jouw branche op dit moment een interessante opdracht beschikbaar is:

 1. Opdrachten Bouw
 2. Opdrachten Techniek
 3. Opdrachten Dienstverlening

CONTRACTVORMEN

Perselectief Interim kent verschillende contractvormen, waardoor er voor iedere interimmer een passende vorm beschikbaar is.

 • Detachering:
  Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor telkens nieuwe opdrachten en voor de nodige scholing en coaching. Hierdoor ontwikkel je jezelf in een hoog tempo.
 • Projectdetachering:
  Voor de duur van een project krijg je een arbeidsovereenkomst van Perselectief Interim. Ideaal als je wel flexibliteit wilt maar geen eigen onderneming wilt hebben.
 • Deta-Vast:
  Je komt bij ons in dienst voor een vooraf bepaald aantal uren en werkt bij onze opdrachtgever, bij wie je na afloop in dienst treedt.
 • Interim Management:
  Je bent ZZP-er en voert namens ons een opdracht uit bij een opdrachtgever van ons. Je declareert periodiek de door jou gewerkte uren bij ons.

Welke optie je ook kiest, wij gaan voor partnerschap en lange termijn commitment. Daarom beschikken wij over een transparant proces en heb je altijd een vast aanspreekpunt.

Actuele opdrachten
inNederland
Contact

Perselectief Interim
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief-interim.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
07-05-2018
  U zoekt?... Wij vinden! Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in de werving en selectie van hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in finance, HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. ...
01-03-2018
  Perselectief ... Wij creëren groei!   'Verdere uitbreiding van het team van Perselectief' Sinds 1 februari jl. is het team van Perselectief Werving en Selectie in Apeldoorn, uitgebreid met een enthousiaste consultant: Hieronder stelt zij zich voor. Corine Schoonderbeek: "Op 1 februari ben ik gestart als Consultant van Perselectief, na een week VSK-beurs ben ...
04-12-2017
  Perselectief ... Wij creëren groei!   Perselectief heeft een nieuwe consultant Sinds 1 november jl. is het team van Perselectief uitgebreid met een sprankelende consultant: Sanne Oude Nijhuis. Hieronder stelt zij zich voor. Sanne Oude Nijhuis: "Als Consultant van Perselectief sta ik klaar om de beste match te maken. Verbinden is een ...
28-09-2017
En ben je nieuwsgierig naar ons groeiende kantoor, dan ben je van harte welkom om onze nieuwe kantoorruimtes te komen bewonderen! Je kunt dan contact opnemen met onze consultants. Perselectief ...Wij creëren groei   Perselectief heeft nieuwe kantoorruimtes voor nieuwe collega’s Sinds mei 2016 is ons kantoor aan het Oranjepark ...
14-09-2017
Perselectief Is al meer dan 25 jaar succesvol op het gebied van specialistische werving, search en selectie. Perselectief Interim is al ruim 15 jaar actief met de invulling van interim opdrachten. Kortom, we hebben ons bestaansrecht inmiddels meer dan bewezen! Wij zijn een full-service bureau met landelijke dekking o.a. in ...