055 - 30 34 034

info@perselectief.nl
/
Perselectief

PERSELECTIEF INTERIM, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Interim Teamfoto Apeldoorn

Professionals

Perselectief Interim is altijd op zoek naar nieuwe professionals. Ben je een echte specialist in je vak? Een ervaringsdeskundige met een afgeronde MBO-, HBO of WO-opleiding? En wil je graag aan het werk als interim professional of gedetacheerde? Je kunt je nu direct inschrijven.

INTERIM OPDRACHTEN

Regelmatig hebben we uitdagende tijdelijke opdrachten voor onder andere financials, projectleiders en managers, bij toonaangevende organisaties door heel Nederland. Hierbij kun je denken aan opdrachten op het vlak van projectmanagement, verandermanagement, overbruggingsmanagement of tijdelijke ondersteuning. Kijk snel of er op dit moment een interessante opdracht beschikbaar is.  Klik hier voor openstaande opdrachten.

CONTRACTVORMEN

Perselectief Interim kent verschillende contractvormen, waardoor er voor iedere interimmer een passende vorm beschikbaar is.

 • Detachering:
  Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor telkens nieuwe opdrachten en voor de nodige scholing en coaching. Hierdoor ontwikkel je jezelf in een hoog tempo.
 • Projectdetachering:
  Voor de duur van een project krijg je een arbeidsovereenkomst van Perselectief Interim. Ideaal als je wel flexibliteit wilt maar geen eigen onderneming wilt hebben.
 • Deta-Vast:
  Je komt bij ons in dienst voor een vooraf bepaald aantal uren en werkt bij onze opdrachtgever, bij wie je na afloop in dienst treedt.
 • Interim Management:
  Je bent ZZP-er en voert namens ons een opdracht uit bij een opdrachtgever van ons. Je declareert periodiek de door jou gewerkte uren bij ons.

Welke optie je ook kiest, wij gaan voor partnerschap en lange termijn commitment. Daarom beschikken wij over een transparant proces en heb je altijd een vast aanspreekpunt.

Actuele opdrachten
inRegio Geldermalsen
inNederland
Contact

Perselectief Interim 
Grift055, Waterloseweg 7a 
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief-interim.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
17-05-2019
Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in finance, HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. Onze consultants hebben elk hun eigen specialismen ...
01-03-2019
Perselectief ... Wij creëren groei!   Perselectief heeft zeer recent Tessa Hartemink verwelkomd als nieuw teamlid. Net terug van een wereldreis zit Tessa vol energie. Energie die ze ongetwijfeld goed kan gebruiken in haar nieuwe rol als Recruiter. Inmiddels hebben we Tessa al leren als een vrolijke en doortastende dame, ...