088-7766544

info@perselectief.nl
/
Perselectief

PERSELECTIEF INTERIM, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Interim Teamfoto

Professionals

Perselectief Interim is altijd op zoek naar nieuwe professionals. Ben je een echte specialist in je vak? Een ervaringsdeskundige met een afgeronde MBO-, HBO of WO-opleiding? En wil je graag aan het werk als interim professional of gedetacheerde? Je kunt je nu direct inschrijven.

INTERIM OPDRACHTEN

Regelmatig hebben we uitdagende tijdelijke opdrachten voor onder andere financials, projectleiders en managers, bij toonaangevende organisaties door heel Nederland. Hierbij kun je denken aan opdrachten op het vlak van projectmanagement, verandermanagement, overbruggingsmanagement of tijdelijke ondersteuning. Kijk snel of er binnen jouw branche op dit moment een interessante opdracht beschikbaar is:

 1. Opdrachten Bouw
 2. Opdrachten Techniek
 3. Opdrachten Dienstverlening

CONTRACTVORMEN

Perselectief Interim kent verschillende contractvormen, waardoor er voor iedere interimmer een passende vorm beschikbaar is.

 • Detachering:
  Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor telkens nieuwe opdrachten en voor de nodige scholing en coaching. Hierdoor ontwikkel je jezelf in een hoog tempo.
 • Projectdetachering:
  Voor de duur van een project krijg je een arbeidsovereenkomst van Perselectief Interim. Ideaal als je wel flexibliteit wilt maar geen eigen onderneming wilt hebben.
 • Deta-Vast:
  Je komt bij ons in dienst voor een vooraf bepaald aantal uren en werkt bij onze opdrachtgever, bij wie je na afloop in dienst treedt.
 • Interim Management:
  Je bent ZZP-er en voert namens ons een opdracht uit bij een opdrachtgever van ons. Je declareert periodiek de door jou gewerkte uren bij ons.

Welke optie je ook kiest, wij gaan voor partnerschap en lange termijn commitment. Daarom beschikken wij over een transparant proces en heb je altijd een vast aanspreekpunt.

Actuele opdrachten
Contact

Perselectief Interim
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief-interim.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
01-10-2018
Contact: U kunt bellen of mailen met Maarten van de Sande. Tel: 06-208 51 567 of maartenvandesande@perselectief.nl Hij helpt u graag verder! Perselectief... Wij creëren groei   Perselectief Interim biedt interim oplossingen voor organisaties die behoefte hebben aan financiële expertise. Voor tijdelijke vacatures en projecten op het gebied van financieel management ...
01-03-2018
  Perselectief ... Wij creëren groei!   'Verdere uitbreiding van het team van Perselectief' Sinds 1 februari jl. is het team van Perselectief Werving en Selectie in Apeldoorn, uitgebreid met een enthousiaste consultant: Hieronder stelt zij zich voor. Corine Schoonderbeek: "Op 1 februari ben ik gestart als Consultant van Perselectief, na een week VSK-beurs ben ...