088-7766544

info@perselectief.nl
/
Perselectief
Perselectief Interim

DE MENSELIJKE KANT VAN DE ZAAK

Perselectief Interim Teamfoto

Kandidaten

Perselectief Interim is altijd op zoek naar interim managers. Ben je een echte specialist in je vak? Een ervaringsdeskundige? Heb je een afgeronde WO/HBO-opleiding? En wil je graag als onafhankelijk interim-professional aan het werk? Je kunt je nu als kandidaat inschrijven.

ALS EFFECTIEVE INTERIM MANAGER BESCHIK JE OVER

  • Inhoudelijke expertise: Binnen de verschillende werkgebieden opgedane ervaringen, theoretische modellen en praktische vertalingen.
  • Persoonlijke flexibiliteit: Je bent in staat om je beïnvloedingsstijl af te stemmen op datgene wat de organisatie nodig heeft en bent in staat om snel van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten.
  • Contextueel inzicht: Je hebt inzicht in veranderingen in je markt, de gevolgen hiervan voor organisaties en de verschillende krachtenvelden die daarbij een rol spelen.

INTERIM OPDRACHTEN

Regelmatig hebben we binnen de sectoren Zorg, Finance, Bouw en Techniek opdrachten voor projectmanagement, verandermanagement, overbruggingsmanagement in de volgende disciplines:

  1. ICT
  2. Finance
  3. Inkoop & Logistiek
  4. Marketing & Communicatie

INVESTERINGSMODELLEN

Perselectief Interim beschikt over een transparant proces, waarbij de meest geschikte interim manager geselecteerd wordt. Hierbij is de opdrachtgever in staat om te kiezen tussen verschillende investeringsmodellen. Het margemodel, projectfinanciering, resultaatgericht honoreren of een ander model.

Voor de interim manager is het bij Perselectief Interim mogelijk om te investeren in theoretische verdieping en/of persoonlijke ontwikkeling. Deze mogelijkheden zullen we bespreken tijdens het persoonlijke interview.

Contact

Perselectief Interim
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
28-09-2017
En ben je nieuwsgierig naar ons groeiende kantoor, dan ben je van harte welkom om onze nieuwe kantoorruimtes te komen bewonderen! Je kunt dan contact opnemen met onze consultants. Perselectief... Onze mensen maken het verschil   Sinds mei 2016 is ons kantoor aan het Oranjepark in Apeldoorn gevestigd, waar we ...
14-09-2017
Perselectief Is al meer dan 25 jaar succesvol op het gebied van specialistische werving, search en selectie. Perselectief Interim is al ruim 15 jaar actief met de invulling van interim opdrachten. Kortom, we hebben ons bestaansrecht inmiddels meer dan bewezen! Wij zijn een full-service bureau met landelijke dekking o.a. in ...
25-07-2017
Kijk maar met ons mee! https://www.youtube.com/watch?v=QazMrc7tfPM Perselectief... Onze mensen maken het verschil   Elke maandagmorgen door weer en wind komen onze trouwe vrienden van Senszo (dagbesteding in Apeldoorn, www.senszo.nl ) bij Perselectief op kantoor om ons te helpen met wat klusjes op kantoor. Omdat we graag iets terug willen doen ...
20-06-2017
Wilt u weten wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan contact op met Maarten van de Sande. Welkom bij Perselectief Interim, onze mensen maken het verschil   Ziekenhuizen hebben ieder jaar met zorgverzekeraars afstemming over kostprijzen versus geleverde diensten aan patiënten. Ze voeren zware onderhandelingen die veel tijd ...